Blog nejen o ježdění na kole. Součástí webu je i e-shop, prodejna a cykloservis zaměřený na MTB enduro, trail a downhill a také na všechny ostatní druhy cyklistiky.

Suicidal Night Trophy 2010 – tak trošku jinej race

Jako když jsme se doslechli s Vidlou o tomhle nočním závodě, bylo rozhodnutý…65 km v noci, po vysočině podle mapy a s kvalitním občerstvením před, při i po, nešlo jinak…

Na místo jsme dofrčeli felicia / kombajn racem něco po třetí. Po náročné cestě plné objížďek a kolon v obrovských městech jako je např. Třebíč, jsme dali zasloužený pivko. Jakmile dorazila organizační parta, pomohli jsme a dál se věnovali občerstvování. Plán byl vytáhnout si tak nějak rozumnej čas startu, ať nemusíme vypít moc piv. No měl jsem šťastnou ruku  a vylosoval jsem nám poslední , 36-tou dvojici. A bylo vymalováno. Po 2 smažácích a dalších pochutinách z nápojáku jsme konečně stanuli těsně před půlnocí na startu. Obsluha si nás natolik oblíbila, že nám jako pozornost podniku nalila domácí calvados na cestu a mohli jsme vyrazit. Prý již tradičně hned po startu následoval totalní kopec, ještě na bahně. Po 5 km už jsme měli dost. Naštěstí občerstvovačky byly vždycky lehce dostupný, nějakej hrad a rozhledna, super… Největší zklamání byla absence piv:))) 1. vážná krize nastala v Telči,  kde jsme ztratili značku a hledat na rovině rozhlednu taky není jen tak. Naštěstí se pro nás, až jsme konečně trefili,  našla jedna malá plzeň, za tu díky moc boys.  Pak už nastalo jen peklo, když se ztratila podruhý značka a nastalo to správný bloudění po lese,  prodírání houštím, vracení z kopce zpět atd. Naštěstí už jsme začli potkávat další závoďáky, mohli je předjíždět, bloudit, vracet se, zase je předjet, zabloudit, přehlídnout předposlední kontrolu atd. atd. do nekonečna.

Po 7-mi hodinách jsme konečně dojeli tak trošku K.O. do cíle. A tam už jen piva, jídlo, music, party… Zkusil jsem to táhnout non stop, ale v 21:00 se mě tak nějak udělala půlnoc a musel jsem jít na kutě.  Je to trošku jinej rozměr jízdy na kole, po tmě, nevíš kam jedeš, srnky na řidítkách, předjíždění ve sjezdech, hledáš značky, máš hlad, žízeň, umíráš, prostě bo ží…pořadí nevím, časem bude určo víc matrošu na webu A. Adventure, ale prej snad nepřehlídnout tu předposlední kontrolu a nenafásnout 2 hoďky penalizaci, tak 11. Na to že jsme mysleli,  že to nemáme šanci objet, velká spokojenost. Výborná akce, díky moc klukům z Austerlitz Adventure a snad příští rok zas.

2 Responses

  1. Franta

    Pěkný fotky. :) Kluci míň závodit a víc si to užívat. To pak člověk zbytečně neblbne s hledáním značek. Ale uznávám že ten závěr z telče je na orientaci docela nebezpečnej. :)

    31.5.2010 at 14.00

  2. DD

    tak jako uzili jsme si to dost, hehe… ty znacky se nam mrchy schovavaly

    31.5.2010 at 18.58

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Anti-Spam Protection by WP-SpamFree