Blog nejen o ježdění na kole. Součástí webu je i e-shop, prodejna a cykloservis zaměřený na MTB enduro, trail a downhill a také na všechny ostatní druhy cyklistiky.

PUNKBIKE STORE nově jako NORCO PARTNER SHOP

norco-main


S radostí bychom vám chtěli oznámit, že jsme se stali prodejním partnerem kanadské kultovní značky NORCO. Po téhle značce jsme se poohlíželi již delší dobu, ale stále nebyl dostatek času a energie navíc, řešit takovou náročnou a důležitou věc, jako je změna hlavní značky našeho shopu. Situace se vyvinula víceméně sama, tím že náš dosavadní hlavní dodavatel kol, PELLS, změnil majitele a zavřel sklad v tu nejnevhodnější dobu, přímo uprostřed letošního léta. Podle současných informací zřejmě částečně zůstane zachována prodejní síť PELLSu, nicméně ještě není k dnešnímu dni nic jisté.

V tu samou dobu jsme začali jednání s dovozcem NORCO, kdy jsme byli předvybráni jako partnerská prodejna pro Brno. Slovo dalo slovo a díky tomu všemu se pro sezonu 2018 soustředíme na prodej kol této vyjímečné značky.

A proč právě NORCO?

Tato značka nám byla vždy sympatická, pochází z Kanady, založena byla v roce 1964 a patří tak k jedněm z průkopníků mountainbikingu. Vzhledem k tomu, že firma sídlí nedaleko legendárních lávek a trailů na North Shore a vždy podporovala přední jezdce, kteří na NS jezdí a testují, tak ví velmi dobře, jak postavit správné kolo. Dnes nabízí víc než 125 modelů po celém světě. Ostatně o bohaté historii této značky se můžete nejlépe přesvědčit na jejich webu,  kde najdete přehlednou timeline: https://www.norco.com/timeline

Co je nám mimo jiné také sympatické, stejně jako my berou v NORCO jízdu na kole primárně jako sport a s tím spojenou zábavu a proto zatím nenaleznete v jejich nabídce plusková elektrokola do terénu. (na co, když existuje motocross, že :) ). Celou kolekci najdete zde: https://www.norco.com/

Ceník 2018 vybraných modelů pro ČR potom tady

Pokud uvažujete o novém kole na příští sezonu, teď je nejvhodnější doba, do 26.9.2017 je uzávěrka předobjednávek, díky nim si můžete rezervovat vybraný model a budete ho tak mít brzo a s jistotou, že se na vás dostane. Jako dárek od nás ke každému předobjednanému kolu dostanete na první nákup doplňků (přilby, chráničů ale i košíků, brašniček nebo pumpy) slevu 20% na vše z naší nabídky, co si k tomuto kolu objednáte. Pro více informací ohledně předobjednávek nás neváhejte kontaktovat na telefonu 604 952 612. (po-pá 10:00-18:00)

Další nespornou výhodou je určitá individualita, NORCO nikdy nebude masovka, jako nejmenované značky, takže pokud si potrpíte i na toto, je koupě nového biku této značky trefou do černého :)

old-ten-speed new-bikes



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Anti-Spam Protection by WP-SpamFree