Blog nejen o ježdění na kole. Součástí webu je i e-shop, prodejna a cykloservis zaměřený na MTB enduro, trail a downhill a také na všechny ostatní druhy cyklistiky.

S.N.T. 2016 – „teď budu chodit týden jenom z kopce…“

Clipboard01

Po loňský odmlce jsme se opět přihlásili ve složení Já a Peťa Miláček na noční přejezd pod taktovkou party Austerlitz Adventure – dobrodruhů ze Slavkova, kteří (především frontman Boris) mají v oblibě trápit lidi pomocí různejch sportovních aktivit :) Místo cíle a startu se dozvíš vždy 14 dní, resp. týden před startem, no letos přišly na řadu Buchlovský kopce. Ty jsou opředený tím nejhorším, co historie SNT přinesla :) Teda za deště…Takže víc než kdy jindy, se doufalo v sucho…To nakonec, až na pár míst bylo, takže jupííí :)

V pátek jsem zavřel v 16:00 ( zákazníci prominou) a vyrazili jsme obrovskou rychlostí (čti popojíždením v kolonách) směr Buchlov. Po příjezdu registračka, véča a já ze pár pivek, abych se nebál medvědů a padajících stromů (viz předloni). Jelikož jako mixy startujeme mezi prvníma (resp. poslední 7. mix), tak vyrážíme lehce před devátou…Zkušenosti říkají, že to budeme mít od soumraku do úsvitu a ještě dýl :) První kolečko mělo cca 30 km, obkroužilo Chřiby a vrátili jsme se na místo startu, tedy hrad Buchlov…Vše klapalo celkem v pohodě, žádný velký bloudění, až na minutí 1. tajný kontroly, na kterou nás navedla soupeřící dvojice…Díky moc!

Na startu / první kontrole jsem stihl ještě jedno točený v hotelový restauraci, v autě jsme pobrali nějaký zapomenutý krámy, dali rohlíky s luxusní vajíčkovou, no nikam jsme se nehnali…pak sjezd k hlavní silnici, a zase jen výšlap, a zase sjezd, a zase výšlap…to vše asi 10x no a byl cíl :) Teda ještě poslední orienťák a trénink čtení v mapě pod vrcholem U Slepice, no ptát traktoristy, jako někdo, jsme se nemuseli:) Nakonec brambora asi o milión, takže závodní ambice jsme odsunuli zase třeba o rok:) Výsledky, pokud teda někoho zajímají, tak jsou k nalezení zde Další materiál a fotky časem na webu Austerlitzáků…

Pak už jen standartní SNT party, all inclusive, no na závěr se sluší poděkovat celé partě A.A. za super akci a snad čus při 19. ročníku :)

Jsem taky rád, že jsem mohl přispět pár cenama a tím se jako PUNKBIKE STORE připojit mezi sponzory týhle vyjímečný akce :)

P.S. Úplně poslední dík patří nástupci Mistra nejvíckrát zlatýho slavíka (no Kája je to), kterej nám nad ránem pomocí aparatury pěkně zpíval nejen mistrovi největší hity přímo do chatky a taky neznámýmu (nám) autorovi hlášky použité v titulku, která asi nejlíp vystihuje letošní ročník – „teď budu chodit týden jenom z kopce“ kterou pronesl při dojetí do cíle 😀 😀 😀

 

 


 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Anti-Spam Protection by WP-SpamFree