Blog nejen o ježdění na kole. Součástí webu je i e-shop, prodejna a cykloservis zaměřený na MTB enduro, trail a downhill a také na všechny ostatní druhy cyklistiky.

SNT 2014

snt_14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takže letošní užnikdynepojedutenhlezávod je za námi a je třeba říct, že to zase vyšlo parádně. Počasíčko před i po ( na party) bylo jak vymalovaný a tak ty potoky vody spadly jen na začátek závodu, když jsme zrovna startovali…Letos odpadl z rodinných důvodů můj doposavad jedinej parťák Vidla a tím pádem jsem taktéž z rodinných důvodů nastoupil poprvý v prestižní kategorii MIX. (ne ta TATRA s betonem, ale páry – muž a žena). Parťačkou nemohla být nikdo jiný, než Peťa Miláček…Vždycky jsem říkal, že tenhle závod jet s partnerem, je ta pravá zkouška vztahu. Takže to máme potvrzeno na vlastní kůži, dá se to! Padaly před námi stromy, málem nás pohltila bažina, předjel nás tandem, jeli jsme od soumraku do úsvitu, no bylo to labůžo jako vždy…nakonec 5. flek z 11-ti (pár jich odstoupilo a rozešlo se :) a krásnejch 10 hodin na trati)…všechno kromě ponožek a bot zase uschlo, takže se skoro nemuselo prát a sušit, stačilo jen kartáčovat…Vše ostatní jako výsledky, fotky atd. už brzo na webu pořadatelů –  tady jen pár fotek z telefonu pro dokreslení atmošky :)

Jinak start byl v Lukách nad Jihlavou a cíl ve Staré Říši (něco pro Stěnku) a ideálně to mělo být 72 km :)


 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Anti-Spam Protection by WP-SpamFree